MALATYA KONTEYNER KENT PROJESİ

Sayın Üyemiz,

11 ilimizde büyük yıkıma yol açan depremler sonrasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından yürütülen, Konteyner Kent kampanyası turizmcilerimizin destekleriyle “Hep Birlikte Yaraları Sarıyoruz” teması ile başlatılmıştır.

Malatya’da kurulacak Konteyner Kent altında depremzedeler için her biri 21 metrekare brüt alana sahip, tam donanımlı malzemesi ile 500 adet Konteyner Ev yapımı için maddi destek beklenmektedir.

Söz konusu konteyner evlerin her birinin toplam maliyeti 150 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), olarak desteklediğimiz bu çok önemli projeye değerli üyelerimizi, imkanları ölçüsünde diledikleri sayıdaki konteyner bedeli veya yapabilecekleri tutarda maddi bağışlarıyla katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

Bu çerçevede T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı “Malatya Konteyner Kent” Projesi çalışmasını ekte bilgilerinize takdim ediyoruz.

Saygılarımızla,

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği

Konteyner bağışında bulunmak üzere hesap numaraları:

AFAD hesap numaraları;

Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Kurumsal Ankara Şubesi

TL                        TR70 0020 9000 0041 2303 0000 10

USD                    TR43 0020 9000 0041 2303 0000 11

EURO                  TR16 0020 9000 0041 2303 0000 12

Banka Swift Kod No                     ZKBATRIS

Açıklama: Kültür ve Turizm Bakanlığı Konteyner Kent Ödemesi

Ayrıntılı Bilgi için Proje broşürü  link

 

Önemli Not:

•Belirtilen hesap numarası AFAD’ın genel hesaplarından olduğu için yapılan bağışın Konteyner Kent için olduğunun belirlenmesi açısından “Açıklama” kısmında yer verilen ibarenin mutlaka bağış esnasında belirlenerek makbuza eklenmesi gerekmektedir. Bu şekilde şartlı bağış yapılmış, bağışın sadece bu projede kullanılması sağlanmış olacaktır.)

•Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) ilan edilen banka hesaplarına bağış olarak yatırılan tutarların tamamı, gelir ve kurumlar vergisi beyannamelerinde (geçici vergi) ayrıca gösterilmek şartıyla beyan edilen kazançtan indirilebilecektir.

PDF İNDİR