TTYD, “Wyndham Hotels & Resorts, EMEA Yönetici Zirvesi”ne katıldı

8 Şubat’ta La Quinta by Wyndham İstanbul Güneşli’de düzenlenen zirvede Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye’deki önemli ortakları ve otel genel müdürleri bir araya geldi.

“Ortaklık Sanatı” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte, sektördeki fırsatlar ve karşılaşılan zorluklar, yeni trendler ve temalar, insan kaynakları ve iş birliği konuları masaya yatırıldı. Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkan Yardımcısı Ali Güreli’nin VIP konuşmacı olarak  katıldığı ve otel yöneticileri ve sektör temsilcilerini  bir araya getiren etkinlikte, ortaklıkların önemi ve turizm sektörünün Türkiye’nin GSYİH’sına ve büyümesine sağladığı katkı vurgulandı.

Başkan Yardımcısı Ali Güreli konuşmasında, “TTYD olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaların temelinde Markalaşma vizyonu var. Türkiye sahip olduğu tarihi mirası, doğal güzellikleri ve kültürel varlıkları ile dünyanın her yerinden ziyaretçilerin doğal bir şekilde odağında. Bu noktada özellikle son yıllarda kazı bütçelerinin katlanarak artması, kazı çalışmalarının tüm yıla yayılması ve ekiplerin artması ile Türkiye’nin antik kentler ve gün yüzüne çıkarılan tarihi mirası açısından farklı bir noktaya gelmesini bekliyoruz ” dedi.

Grubun Türkiye ve Ortadoğu bölgesinde faaliyet gösteren otellerinin yatırımcıları ve yöneticileri ile davetlilerin katıldığı etkinliğe TTYD Genel Sekreteri Emre Tamer panelist olarak katılarak TTYD çalışmaları  sektördeki güncel gelişmeler ve beklentiler konusunda bir konuşma gerçekleştirdi.