27. EMITT -Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda TTYD Başkanı Sayın Oya Narin, “Fikir Önderleri 2024 Turizm Öngörülerini Açıklıyor” Başkanlar Oturumunda!

Sevgili TTYD Üyeleri,

Sizleri, Türkiye’nin öncü turizm etkinliklerinden biri olan 27. EMITT -Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na davet etmekten büyük bir heyecan duyuyoruz! Bu yılki etkinliğimizde, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Sayın Oya Narin’in liderliğinde gerçekleşecek olan “Fikir Önderleri 2024 Turizm Öngörülerini Açıklıyor” konulu Başkanlar Oturumu ile sizlerle bir araya geleceğiz.

Etkinlik Detayları:

  • Tarih: 6 Şubat-9 Şubat 2024
  • Yer: TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi
  • Başkanlar Oturumu Tarihi ve Saati: 6 Şubat 2024, Saat: 15.45-17.00
  • Mekan: Konferans Sahnesi, Salon 7

Bu özel oturumda, sektörün önde gelen isimleri ve düşünce liderleri, 2024 turizm sektörü öngörüleri hakkında değerli bilgilerini paylaşacaklar. Sayın Oya Narin’in liderliğindeki bu oturumu kaçırmamanızı önerir, etkinlik boyunca standımızı ziyaret ederek derneğimiz ve üyelerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmenizi bekleriz.

Etkinliğe katılımınız, sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip etmeniz ve TTYD ailesinin bir parçası olarak bu değerli bilgi alışverişine katılmanız için harika bir fırsat sunuyor.

Siz değerli üyelerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, bu özel etkinliğe katılımınızı bekleriz.

Saygılarımızla, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği