TTYD VE TURİZM SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ GELİR İDARESİ BAŞKANI SAYIN BEKİR BAYRAKDAR İLE BİR ARAYA GELDİ…

Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD), 30 Temmuz 2022 tarihinde Gelir İdaresi Başkanı Sayın Bekir Bayrakdar’ı ziyaret etti.
Pandemi sonrası hızlı bir büyüme ile toparlanmaya başlayan ve geçen dönemin kayıplarını telafi etmeye çalışan turizm sektörünün farklı alanlarını temsil eden sektör derneklerinin Başkan ve Genel Sekreterlerini, Gelir İdaresi Başkanı Sayın Bekir Bayrakdar ile buluşturan toplantı, İstanbul’da gerçekleşti.
Turizm sektörü temsilcileri, Sayın Bayrakdar ile sektörel gelişmeleri, Türk ve dünya turizminin görünümü ve Türk turizminin kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerini ele alarak, sektörün yapısal konularını ve çözüm önerilerini istişare etti.
Turizm sektöründe yatırımlar, mevzuat, vergi, teşvik, finansmana erişim, istihdam, eğitim ve turizmde dönüşüm konularının ele alındığı toplantıda, sektör temsilcileri Türk turizminin uluslararası rekabet gücünün artması ve sürdürülebilir büyümesinin tesis edilmesi için görüş ve önerilerini paylaştı.

Toplantıya; Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin, Genel Sekreter Ruşen İnceoğlu, Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin, Başkan Yardımcısı Taner Yallagöz, Genel Sekreter İsmail Taşdemir ile Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği önetim Kurulu Üyesi Barbaros Kubatoğlu katıldı.