TTYD Ev Sahipliğinde ”Bureau Veritas Sunumu” Gerçekleştirildi

türkiye  Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından 28 Mayıs 2020 Perşembe günü pandemi sonrası sektörlerin işe dönüş sürecinde “salgın hastalıkların yayılmasının önlenmesinde sertifikasyon süreçleri”nin ele alındığı ‘’Covid-19 Sonrasında İşe Yeniden Başlamak için Önlemler”  başlıklı bir webinar gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren TTYD Başkanı Oya NARİN, yeni standartlar çerçevesinde misafirlere güvenli ve konforlu bir ortam yaratmak için sektör profesyonellerinin bu tarz sunumlardan faydalanmasını çok yararlı gördüklerini belirterek, sertifika programlarının aynı zamanda hizmet standartlarını yükselteceğini vurguladı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Ajansı koordinasyonunda gerçekleştirilecek olan ‘’Sağlıklı Turizm Sertifika Programı’’ için yetkilendirilmiş firmalardan biri olan Bureau Veritas firmasının yetkilileri tarafından gerçekleştirilen sunumda sertifikasyon ve belgelendirme kriterlerinin yanı sıra turizm sektörünün salgın hastalıklar ile mücadelesi için genel yaklaşımlar ve hizmet önerileri paylaşıldı. Katılımcılar ayrıca Breau Veritas bünyesinde 8 farklı sektöre için hazırlanmış küresel ‘’Safe Guard’’ belgelendirme Programı hakkında bilgilendirildi.

Bureau Veritas yetkilileri tarafından sektör profesyonellerinin konuya ilişkin sorularının yanıtladığı etkinlikte sertifikasyon sürecinde gerçekleşecek başvuru, denetim aşamaları ve koşulları, sertifika almanın avantajları hakkında bilgi verildi.

Panelistler:

Sn. Umut BALABAN – Bureau Veritas Türkiye Genel Md. ve Bureau Veritas TAG (Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan) Bölgesi Genel Direktörü

Sn. İbrahim TAGAY– Bureau Veritas Sertifikasyon Departmanı Müdürü (Turkey, Azerbaijan, Georgia) Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü (Izmir &Antalya)

Sn. Selin Dinçer ÇINAR – Bureau Veritas Türkiye Pazarlama Müdürü

Sn. Ayla BİLGİN – Bureau Veritas Türkiye Belgelendirme Departmanı Teknik Müdürü

Bureau Veritas’ın sunumu’na http://ttyd.org.tr/tr/konusma—sunumlar linkine tıklayarak erişebilirsiniz.