TTYD Başkanı Oya NARİN AKTOB’un 35. Kuruluş Yıldönümüne Katıldı

TTYD Başkanı Oya NARİN AKTOB’un 35. Kuruluş Yıldönümüne Katıldı

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) 35. Kuruluş Yıldönümü’nü Aspendos Antik Tiyatrosu’nda kutladı.

Geceye Antalya Valisi Münir KARALOĞLU, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK, TTYD Başkanı Oya Narin, TÜROFED Başkanı Osman AYIK, Kemer Belediye Başkanı Necati TOPALOĞLU, AKTOB üyeleri ve turizmciler katıldı.

Kokteylin ardından antik tiyatroda 35. Kuruluş Yıldönümü konuşmaları gerçekleştirildi.

Gecenin açılışında konuşan AKTOB Başkanı Erkan YAĞCI, Antalya’ya’nın geçen yıl 14 milyon turist ağırladığını hatırlatarak AKTOB’un 35.ci yılında Antalya’da 16 milyon turisti ağırlama hedefinde olduklarını belirtti. Başkan YAĞCI, AKTOB’un Türkiye’de turizmin örgütlenme modelinin başlangıcını yaptığını vurguladı.

Antalya Valisi Münir KARALOĞLU ise yaptığı konuşmada “2000 yıldır ayakta olan Aspendos’ta bir etkinlik yapabiliyoruz. Bu sahnede her türlü etkinliği yapma şansımız var. Dünyada bu özellikte yapıların sayısı çok az. Bunların değerini bilmeliyiz’’ şeklinde konuştu.

“Türkiye Festivali’ne destek olanlara teşekkür ediyoruz”

Haziran ayında TTYD, TÜROFED ve TÜRSAB işbirliğiyle gerçekleşen Moskova Festivali’nin önemine değinen Vali KARALOĞLU Bu birlik ve beraberliğin çok özel olduğuna vurgu yaparak festivalin Antalya’da devam ettirilmesinin gerekliliğini dile getirdi.

Vali KARALOĞLU, Moskova’da 3 senedir gerçekleştirilen Türkiye Festivali’ne destek olan kuruluşlara da teşekkür etti.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen plaket töreninde, AKTOB’un eski başkanlarına ve
geceye destek verenlere birer teşekkür plaketi takdim edildi.