TTYD Yönetim Kurulu, EXIMBANK Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu, 1 Ağustos 2018 tarihinde EXIMBANK Genel Müdürü Adnan YILDIRIM’ı ziyaret etti.

Ziyarette EXIMBANK’ın turizme sunduğu krediler, mevcut ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilebilecek önlemler ve işbirlikleri konuları konuşuldu.

Görüşmeye TTYD Başkanı Oya NARİN, Başkan Yardımcıları Mustafa GÖÇEN ve Recai ÇAKIR, Sayman Üye Naile GÖÇEN ÇUKUROVA, Yönetim Kurulu Üyeleri Hediye GÜRAL GÜR, Erkunt ÖNER, Emrullah AKÇAKAYA, Genel Sekreter Fatih TOKATLI ve Danışman Zafer Ali YAVAN katıldı.

TÜRK EXIMBANK, ihracatın geliştirilmesi, ihraç edilen mal ve hizmetlerin çeşitlendirilmesi, ihraç mallarına yeni pazarlar kazandırılması, ihracatçıların uluslararası ticarette paylarının artırılması, girişimlerinde gerekli desteğin sağlanması, ihracatçılar ve yurtdışında faaliyet gösteren müteahhitler ve yatırımcılara uluslararası piyasalarda rekabet gücü ve güvence sağlanması, yurtdışında yapılacak yatırımlar ile ihracat amacına yönelik yatırım malları üretim ve satışının desteklenerek teşvik edilmesi amacıyla faaliyetlerde bulunuyor.