Turizmde Dönüşüm

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet ÖZHASEKİ’ye ziyaret, 31 Ocak 2018, Ankara

Türkiye turizminde dönüşümün önünü açacak projeler hakkında bilgi vermek üzere T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, TTYD heyeti tarafından makamında ziyaret edildi. Ziyarette TTYD Başkanı Sayın Oyan NARİN ve Başkan Yardımcısı Recai ÇAKIR, Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Oktay VARLIER, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail IŞIK, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa KETEN, TTYD Üyesi Murat DEDEMAN, Genel Sekreter Fatih TOKATLI, TTYD Başkan Danışmanları Zafer Ali YAVAN ve Doğan ACAR yer aldı.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Fatma VARANK ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ziya TAŞKENT’e ziyaret, 08 Şubat 2018, Ankara

Turizmde Dönüşüm Projesi kapsamında TTYD görüş ve önerilerde bulunmak üzere T.C. Çevre ve Şehircilik Bakan Müsteşar Yardımcısı Sayın Fatma Varank, ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşteşar Yardımcısı Ziya Taşkent TTYD Heyeti tarafından makamında ziyaret edildi. Turizmde Dönüşüm Çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyarette TTYD Başkanı Oya NARİN, Yönetim Kurulu Üyesi Banu DEDEMAN, Genel Sekreter Fatih TOKATLI ve Başkan Danışmanı Zafer Ali YAVAN yer aldılar.

Turizm’de Dönüşüm Komisyon Toplantısı, 20 Şubat 2018, Ankara

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Fatma VARANK ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ziya TAŞKENT ile “ Turizmde Dönüşüm Çalışması” konulu bir toplantı gerçekleşti. “Turizm Sektöründe Yaşanan Sorunlara Yönelik Çözüm Önerileri ve Stratejiler” hakkında önerilerde bulunmak üzere gerçekleşen ziyarette TTYD Başkanı Sayın Oya NARİN, Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Oktay VARLIER, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa KETEN, Genel Sekreter Fatih TOKATLI, Başkan Danışmanları Zaferi Ali YAVAN ve Doğan ACAR yer aldılar.