Geleneksel Yıl Sonu Turizm Değerlendirme Toplantımız Ankara’da Gerçekleşti

Derneğimizin, Ankara Sheraton Otel’de 22 Ocak 2014, Çarşamba günü düzenlediği Geleneksel Yıl Sonu Turizm Değerlendirme Toplantısı Denzibank’ın sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ömer Çelik’in katılımları ile gerçekleştirildigerçekleşmiştir.

Özel sektörün turizme yaptığı toplam yatırımın 2/3’ünün karşılığı olan yaklaşık 24-25 milyar dolarlık yatırım portföyünü temsil eden TYD üyelerimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vizyon ve hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya ve sadece Türkiye sınırları içinde değil, globalleşen dünyada gerçekleştirdikleri yatırımlarla ülkemizin tanıtım elçisi olmaya devam etmektedir.

30 yıllık turizm mazimiz süresince öğrenmeye ve turizmi devamlı kılmaya yani “Sürdürülebilir Turizm” anlayışımızla doğal ve kültürel varlıklarımızı koruma kullanma dengesi içinde yatırımlarımızı çeşitlendirerek, Anadolu’ya yayarak ve sezonu 12 aya çıkarmaya çalışarak Türkiye Turizmine geliştirmeye çalışan Derneğimiz bu amaca hizmet etmek adına 2013 yılının değerlendirmesi ve buradan çıkarılan sonuçlarla 2014 yılının daha verimli geçmesi için alınan ve alınması gereken önlemler konusunda bilgi alış-verişi yapılacağı “Geleneksel  Yıl Sonu Tur,zm Değerlendirme Toplantısı” nı T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ömer Çelik’in katılımları ile gerçekleştirildi.

Denizbank sponsorluğunda gerçekleşen ve yatırımcılarımızın, işletmecilerimizin, kamu ve özel sektör kuruluşları başkanlarının, davetlilerimizin ve basın mensuplarının bir arada olduğu gecede TYD ile Denizbank arasında bir “İşbirliği Protokolü” imzalanmıştır.