BEST13 Fuarı CNR EXPO’da gerçekleştirildi

Türkiye’de bina elektrik, elektronik mekanik ve kontrol sistemleri alanındaki tüm sektörleri bir araya getiren ilk ve tek fuar olan “BEST13 2.Bina Elektrik, Elektronik, Mekanik ve Kontrol Sistemleri Fuarı ve Zirvesi”  26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenmiştir.

BEST 13 fuarı ile birlikte bina otomasyon sistemleri, güvenlik ve geçiş kontrol sistemleri, yangın güvenlik ve söndürme sistemleri, iklimlendirme, aydınlatma, ses-ışık ve görüntü sistemleri, veri iletişim izleme ve kontrol sistemleri, enerji sistemleri, enerji verimliliği, yenilenebilir enerjiler ve akıllı şehirler hakkında geniş kapsamlı görüş alış verişi yapılmıştır.

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan fuarda akıllı, çevreci ve teknolojik binaları oluşturan sektörlerin yanı sıra “akıllı şehirler” konsepti de ele alınmıştır.

Ayrıca fuar kapsamında 27 Eylül 2013 Cuma gerçekleşmiş olan Otel Teknolojileri Zirvesi’ne TYD Yüksek Danışma Kurulu Üyelerimizden Sayın Dr. Sinan Genim, Yrd. Doç Dr. Ali Çiçek ve Sayın Atilla Öztürk’ün katılımlarıyla panel düzenlenmiş ve konu hakkındaki görüşlerini katılımcılar ile paylaşmışlardır.