EKONOMİ Gazetesi’nin PwC iş birliğiyle düzenlediği 4. Dönüşen Liderlik Zirvesi, 9–11 Ekim tarihleri arasında “Yarının Belirsizliğinde Bugünü Kazanmak” temasıyla gerçekleştirildi.
Zirvede iş dünyasının farklı alanlarından liderler, değişen küresel dengeler, dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik ve liderlik yaklaşımlarının geleceğini tartıştı.
Birbirinden değerli konuşmacılar arasında yer alan Başkanımız Sayın Oya Narin, değerlendirmelerinde, turizm sektörünün Türkiye ekonomisindeki stratejik rolüne, sürdürülebilir yatırımların önemine ve dönüşen liderlik anlayışının turizmde yarattığı etkilere değindi.
Bu yılki zirvede yer alarak, dönüşen liderlik vizyonunu turizm perspektifinden paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduk. TTYD olarak, bu değerli buluşmayı hayata geçiren EKONOMİ Gazetesi ve PwC Türkiye’ye, ayrıca görüş ve deneyimleriyle katkı sunan tüm liderlere teşekkür ederiz.