TTYD Yöneti̇m Kurulu Kayseri̇’de Turi̇zm Yatırımlarının Arttırılmasına İli̇şki̇n Zi̇yaret Gerçekleşti̇rdi̇

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), Kayseri’de turizm yatırımlarının artırılmasına yönelik gerçekleştirdiği ziyaret hakkında bilgilendirmeyi değerli Medya kuruluşlarımıza saygıyla sunar:

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Yönetim Kurulu, Dernek Başkanı Oya NARİN’in başkanlığında Kayseri Valisi Şehmus GÜNAYDIN’a yatırımlarının artmasına yönelik işbirliği olanaklarını değerlendirmek üzere ziyaretler gerçekleştirdi.

TTYD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin ziyaretlere ilişkin, “TTYD Yönetim Kurulu, Türkiye Turizminin geleceğine olan inançla yatırımlarına devam etmekte ve ülkeyi adım adım gezmektedir. Bu çerçevede Kayseri, Erciyes’i içine alan bir ziyaretler silsilesi gerçekleştirdik. Halihazırda uluslararası standartlarda olan bu beldelerimizin daha da ileriye gitmesi için elimizden gelen katkıyı sağlamaya hazırız.

Bu kapsamda Kayseri Valimiz ile görüşerek Turizminin gelişim ve dönüşümüne ilişkin istişarelerde bulunduk. Bu görüşmelerde yatırım ve işbirliği fırsatlarının geliştirilmesine ilişkin çalışmaya hazır olduğumuzu ifade ettik” dedi.