
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından düzenlenen ve sektörün önemli buluşmalarından biri haline gelen TÜRSAB Turizm Kongresi’nin 4’üncüsü, 6 Nisan’da Nirvana Cosmopolitan Lara Hotel’de “Eğitim, İletişim ve Dayanışma” mottosuyla gerçekleştirildi.
Üç gün süren kongre; siyaset, iş dünyası, akademi ve teknoloji alanlarından çok sayıda katılımcıyı bir araya getirdi. Açılışa, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ve yönetiminin yanı sıra Başkanımız Oya Narin ile kamu, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri katılım sağladı.
Açılış konuşmasında Bağlıkaya, turizmin yalnızca bir sektör olmadığını; ekonomi, iletişim ve barışı da kapsayan çok yönlü bir yapı olduğunu vurgulayarak, farklı unsurların uyum içinde bir araya gelmesiyle değer üreten bir alan olduğunu ifade etti.



