Uluslararası Karya Vizyon Turizm Buluşması
Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen buluşmada Türkiye turizminin gelecek vizyonuna dair önemli değerlendirmelerde bulunuldu.
Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkanı Sayın Oya Narin, Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Uluslararası Karya Vizyon Turizm Buluşmasına katıldı.
T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Muğla Valisi İdris Akbıyık ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın da yer aldığı buluşmanın açılış konuşmalarında, Türkiye turizminin gelecek vizyonuna dair önemli değerlendirmelerde bulunuldu.
TTYD Başkanı Oya Narin, açılışta yaptığı konuşmada Türkiye turizm sektörünün üçüncü büyük dönüşüm dönemine girdiğini vurguladı. "Bu yeni dönemde nitelikli ve sürdürülebilir büyüme, yatırım çeşitliliği ve destinasyon bazlı gelişim öncelikli hale geliyor" dedi.
Etkinlik Bilgileri
Rakamlarla
Diğer Etkinlikler
TTYD'nin düzenlediği ve katılım sağladığı diğer organizasyonlar
