TTYD Yönetim Kurulu Turizm Yatırımlarının Arttırılmasına Yönelik İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı Ziyaret Etti.

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), İzmir’de turizm yatırımlarının artırılması ve bölgenin tarihi kültür alanlarının dünyaya tanıtılmasına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretleri hakkında bilgilendirmeyi değerli Medya kuruluşlarımıza saygıyla sunar:

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Yönetim Kurulu, Dernek Başkanı Oya NARİN’in başkanlığında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER’e turizm yatırımlarının artmasına yönelik işbirliği olanaklarını değerlendirmek üzere ziyaretler gerçekleştirdi.

TTYD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin ziyaretlere ilişkin, “TTYD Yönetim Kurulu, Türkiye Turizminin geleceğine olan inançla yatırımlarına devam etmekte ve ülkeyi adım adım gezmektedir. Bu çerçevede İzmir ve Antik Dünyanın en önemli kültür, bilim ve sanat merkezi olan Efes,  Bergama, Dikili beldelerini dünyaya tanıtmak üzere bölgenin stratejik planı üzerinden bilgi alışverişinde bulunduk. Bu kapsamda bölgenin dönüşümü ve yatırımlarına yönelik elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız” dedi.

Ziyarette, her iki taraf Turizmin gelişim ve dönüşümüne ilişkin istişarelerde bulunarak, yatırım ve işbirliği fırsatlarının geliştirilmesine ilişkin ortak çalışmalara başlanılmasına karar verdi.