Antalya Bölgesel Toplantımız Aska Lara Otel’de Gerçekleşti.

Derneğimizin faaliyetlerini anlatmak, yatırımcılarla daha yakın ilişkiler kurarak karşılaşılan sorunlarına çözüm bulabilmek adına bölgesel toplantımızı 11 Nisan 2015 tarihinde Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ramazan Aslan’ın tesisi olan Aska Lara Otel’de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel ve Antalya Valisi Sayın Muammer Türker’in de katılımlarıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Söz konusu toplantı çerçevesinde Derneğimizin desteği ile düzenlenen, yatırımlarda ve uygulamalarda yaşanan en son gelişmelerle ilgili değerlendirmelerin paylaşıldığı Türkiye ve Komşuları Otel Yatırımı Konferansı (CATHIC) hakkında da yatırımcılara bilgi aktarımında bulunulmuştur.

Toplantının devamında 2012-2013 Dönemi Barlas Küntay Turizm Araştırma Yarışması Ödülü de sahiplerine teslim edilmiştir.

Erken saatlerde başlayan toplantıya, Bench Events Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan Worsley Türkiye ve Komşuları Otel Yatırımı Konferansı (CATHIC) hakkında bilgi aktarımında bulunurken, Derneğimizin üyelerinden ve aynı zamanda Denizbank Yönetim Kurulu Üyesi olan Sayın Derya Kumru Yatırım aşamasında hızlı finansman sağlamak ve TYD-DENİZBANK İş Birliğine değinmiştir.

STR Global İş Geliştirme Müdürü Sayın Jakub Klimczak  iş geliştirme konusunda, DTM Otel Danışmanlık Firması Genel Müdürü Sayın Defne Gezen ise Pazar Araştırması Sunumu ile  katılımcıları bilgilendirmiştir.

Kürsüde son olarak;  Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Neşet Koçkar 2015 yılında Rus pazarı hakkında bilgi aktarımında bulunmuştur.

Konuyla ilgili Basın Bildirisine ulaşmak için tıklayınız.

FOTOĞRAF GALERİSİ