TTYD Yöneti̇m Kurulu Nevşehi̇r’de Turi̇zm Yatırımlarının Arttırılmasına İli̇şki̇n Ziyaret Gerçekleşti̇rdi̇

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), Nevşehir’de  turizm yatırımlarının artırılmasına yönelik gerçekleştirdiği ziyaret hakkında bilgilendirmeyi değerli Medya kuruluşlarımıza saygıyla sunar:

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Yönetim Kurulu, Dernek Başkanı Oya NARİN’in başkanlığında  Nevşehir Valisi İnci Sezer BECEL, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ALEVLİ ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif PARMAKSIZ’a turizm yatırımlarının artmasına yönelik işbirliği olanaklarını değerlendirmek üzere ziyaretler gerçekleştirdi.

TTYD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin ziyaretlere ilişkin, “TTYD Yönetim Kurulu, Türkiye Turizminin geleceğine olan inançla yatırımlarına devam etmekte ve ülkeyi adım adım gezmektedir. Bu çerçevede Nevşehir ve Kapadokya’yı içine alan bir ziyaretler silsilesi gerçekleştirdik. Halihazırda uluslararası standartlarda olan bu beldelerimizin daha da ileriye gitmesi için elimizden gelen katkıyı sağlamaya hazırız.

Bu kapsamda Nevşehir illeri Valilerimiz, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcımız ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ile görüşerek Turizminin gelişim ve dönüşümüne ilişkin istişarelerde bulunduk. Bu görüşmelerde yatırım ve işbirliği fırsatlarının geliştirilmesine ilişkin çalışmaya hazır olduğumuzu ifade ettik” dedi.