2017-2018 Dönemi Açılış Kokteyli

Üyelerimiz Feriye Palace’ta düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Gecede 2013-2014 ve 2015-2016 dönemi Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Turgut Gür’e ve 2013-2014 ve 2015-2016 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERSOY’a birer plaket verilirken, birlik ve beraberliğin önemine işaret edildi.

Gecede bir konuşma yapan TYD Başkanı Oya NARİN, sektörün dinamosunun turizm yatırımcıları olduğunu ifade etti. 2017 yılında 2016 rakamlarının biraz üzerine çıkılacağını kaydeden NARİN, 2017 ve 2018 yıllarının turizmde dönüşüm yılları olacağını söyledi. NARİN, “Türkiye turizmi bundan sonra 6’ncı sıradan daha yukarılara çıkmayı hedeflemeli. Turizmde yeni bir atak başlayacak. Yatırımcılar da Türkiye turizmdeki yeni atağın dinamosudur” ifadelerini kullandı.

”SEKTÖRE İLİŞKİN CİDDİ ARAŞTIRMALAR YAPACAĞIZ”

TYD’nin gelecek yıllarda da turizmde öncü olma görevini sürdüreceğine işaret eden NARİN, sektöre ilişkin ciddi araştırmalar yapacaklarını ve herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

Gecede TYD’nin Yüksek İstişare Kurulu üyeleri Murat ERSOY ve Turgut GÜR’e birer plaket verildi. Kısa bir konuşma yapan Turgut GÜR’den de birlik ve beraberlik mesajları gelirken, Murat ERSOY ise konuşmasında turizmde kazanmak için pazarlamanın önemine vurgu yaptı.

TURİZM İLERİ GELENLERİ KATILDI

Kokteyle dernek üyelerimizin yanı sıra, eski turizm bakanı Bahattin YÜCEL, İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi USTA, Burhan SİLAHTAROĞLU, Halit NARİN, TUYED Başkanı Kerem KÖFTEOĞLU, TUROB Başkanı Timur BAYINDIR, TÜRSAB Başkanı Başaran ULUSOY, Burak KÜNTAY, İBB Turizm Başdanışmanı Tülin ERSÖZ ve birçok turizmci katıldı.